gears-cd

Gears – The Valley of Unrest (цд)

200 ДЕН

Product Description

1. Intro 01:20
2. Over The Top 03:50
3. Conspiracy Of Silence 02:51
4. The Intruder 03:28
5. Between The Lines 03:38
6. One Way Road 02:36
7. Awakened 03:09
8. Blackout 03:19
9. No Regrets 04:16
10. The Last Chance 04:18
11. Salvation 05:01

Виктор Николовски (вокал), Маријо Костанчев (гитара), Горазд Милевски (гитара), Александар Андреевски (тапани), Александар Натан Јовановски (бас).

Сите песни © Gears. Снимано, миксано, продуцирано и мастерирано од страна на Ненад Трифуновски – Трипе. Дополнително снимање и едитирање: Дени Крстев (јануари – февруари 2013). Дизајн: Gears & Филип Тасевски – Fitz aka Feetz. Фотографија: Марио Давчевски. Бенд фотографија: Бранко Аврамовски. Издадено на 17.04.2013.