Start At Zero

Start At Zero

start-big

Жанр: панк рок
Формирани: 2012
Web: startatzero.bandcamp.com
Букинг: sixtyninerecords@gmail.com

Изданија:
– LP “Facing Insanity” (2014) CD
– EP “Against The Stream” (2015) CD

Био: Екипата од Ajdovščina се логични наследници на звук на легендарните In-Sane (ја бранат словенечката панк рок сцена!). Бандата до сега има настапи низ балканот и пошироко и со брзина на светлината стануваат се подобри и попопуларни…