Pin Pals

Pin Pals

pin-big

Жанр: панк рок
Формирани: 2013
Web: pinpals.bandcamp.com
Букинг: sixtyninerecords@gmail.com

Изданија:
– EP “Self Titled” (2015) Digital

Био: Pin Pals се млад и феноменален аргентински бенд – нивното self-titled EP ни е омилено панк рок EP за 2015 овде во Sixtynine!